Synology DSM 5.2

Synology DiskStation Manager 5.2 is de laatste versie van het besturingssysteem voor Synology NAS-systemen. Op deze adviespagina lees je per onderwerp wat er vernieuwd is aan deze laatste versie en wat er zo goed is aan dit systeem.

Installatie

DSMInstallatie

Met behulp van Quick Connect is je Synology binnen een mum van tijd ingesteld en klaar voor gebruik. Geen netwerkconfiguratie, geen poorten openen, geen netwerkkennis meer nodig. Daarnaast ben je zeker van een veilige NAS, zodat niemand zonder toestemming bij je data kan.

DSMinstall2

  • Volg de eenvoudige stappen
  • Geen netwerkconfiguratie nodig
  • Geen poorten openen op router
  • Beveiliging van je data instellen
  • Alle instellingen van je Synology makkelijk vinden en doorvoeren

Interface

DSMInterface2

Het DiskStation Manager 5.2 systeem kan je gebruiken op je laptop of pc, je tablet of direct op je tv. Pas het bureaublad compleet naar eigen wens aan, zodat je alles snel kan vinden. Met de handige widgets heb je complete controle over je Synology NAS. Beheer je data, de beveiliging, de temperatuur, de ventilator(s), de harde schijven en nog veel meer.

Zelf de nieuwe interface testen? Dat kan met deze demo. Login: admin / Wachtwoord: synology

Synology op je tablet, smartphone en smart tv

DSMmobiel

Benader, beluister en bekijk de (media)bestanden die op je Synology staan opgeslagen, met je smartphone, tablet of smart tv met behulp van apps. Zo heb je altijd al je foto's, films en muziek bij je, zonder de opslagcapaciteit te belasten van je smartphone of tablet.

Apps beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone.

Google Chromecast

DSchromecast

Combineer je Synology met een Google Chromecast en je televisie is geschikt voor het bekijken van media, die je hebt opgeslagen op je NAS. De Chromecast is nog in ontwikkeling en zal steeds meer mediadiensten ondersteunen.

Synology & Samsung

DSMtv

Ben je in bezit van een Samsung Smart tv, dan kan je gebruik maken van DS Video. Hiermee bekijk je alle films en series direct op je tv, zonder tussenkomst van een mediaspeler of laptop. Haal het maximale uit je Samsung Smart tv en je Synology NAS met behulp van DS Video.

Lees hoe je DS Video installeert op een Samsung Smart TV.

Cloud Sync

DSMCloudsync

Maak je gebruik van bestaande Cloud diensten zoals Google Drive of DropBox en wil je de voordelen van een Synology NAS ervaren, dan kan je nu het beste van beide werelden combineren. Met Cloud Sync van Synology is het mogelijk om een back-up te maken van je bestanden vanuit Drive en DropBox op je NAS. Upload snel en eenvoudig grote bestanden en geniet van snelle toegang tot je bestanden, overal ter wereld.

Extra software

DSMaddons

Vanuit de doos is een Synology NAS al vrij compleet en kan je er direct mee aan de slag. Er zijn echter veel meer functies en diensten die je op een Synology NAS kan installeren. Denk aan anti-virus, Cloud Sync, Java manager, Magento, Plex, WordPress en nog veel meer. De installatie is eenvoudig en met een paar clicks is de nieuwe app klaar voor gebruik. Bekijk alle beschikbare apps op de website van Synology.

Eerder bekeken door jou