WD

Ben je op zoek naar een WD harde schijf, NAS of mediaspeler? Het ruime assortiment van WD heeft voor ieder wat wils. WD, ook wel bekend als Western Digital, is wereldwijd 1 van de grootste en meest betrouwbare fabrikanten van opslagproducten. Hieronder vind je ons hele WD assortiment op een rij.

WD NAS

WD NAS

Met een NAS van WD beschik je over je persoonlijke cloud, zonder de maandelijkse kosten. Met de gebruiksvriendelijke My Cloud-apps kun je vanaf je pc, Mac, tablet of smartphone je bestanden bekijken of opslaan. Bespaar ruimte en bewaar je foto's en video's op je WD My Cloud. WD heeft diverse NAS-oplossingen, van een instapmodel voor de beginnende NAS-gebruiker tot een geavanceerde NAS voor professioneel gebruik op kantoor.

Meer informatie over WD NAS

WD Externe harde schijven

WD HDD

Met een externe harde schijf van WD voeg je externe opslagruimte toe aan je computer of laptop en bescherm je onmisbare bestanden door back-ups te maken. WD heeft verschillende desktop en portable schijven. Of je nu een Mac of pc hebt, WD heeft de ideale externe harde schijf voor jou.

Meer informatie over WD externe harde schijven

WD interne harde schijven

WD interne hdd

Het assortiment interne harde schijven van WD is opgedeeld in gemakkelijk te herkennen kleuren. Elke kleur staat voor een bepaalde opslagbehoefte, waardoor je altijd de ideale interne harde schijf voor jou kunt vinden.

Meer informatie over WD interne harde schijven

WD mediaspelers

wd mediaspeler

Geniet met een WD mediaspeler in hoge kwaliteit van je gedownloade films en series, homevideo's en vakantiefilms, vakantiefoto's en meer. Naast je eigen multimediacollectie stream je ook de leukste YouTube-filmpjes, bekijk je gemiste tv-programma's en heb je Facebook en spelletjes op tv. Vergeet het kleine scherm van je computer, met een mediaspeler van WD doe je het allemaal op het grote tv-scherm.

Meer informatie over WD mediaspelers

Eerder bekeken door jou